NOVOSTI

SCOOL 2021
Pro. 13, 2021
Završilo je jubilarno deseto izdanje Styria:SCOOL Akademije

Deset godina nakon održavanja prve Styria:SCOOL Akademije, ova godina pokazala je koliko praktičnog znanja i iskustva studenti kroz nju dobivaju. Druga godina održavanja Akademije online, omogućila je studentima iz cijele Hrvatske, ali i nekih okolnih zemalja gdje su radili praksu, da se okušaju u …

SCOOL 2021
Lis. 22, 2021
Prvi tjedan 10. Styria SCOOL Akademije je iz nas - što su SCOOLovci naučili?

Koji su trendovi u medijima i kakav je utjecaj digitalizacije na medije otkrili su naši SCOOLovci na predavanju Anamarie Todorić iz Pixella i Večernjeg lista. U ugodnoj i opuštenoj atmosferi kroz priče, raspravu i radionicu naši polaznici uspjeli su puno toga naučiti, a pojedine točke predavanja učinile su im se posebno zanimljivima i važnima.

Scool 2021
Lis. 16, 2021
Otvorenje 10. Styria: Scool akademije

Styria:SCOOL Akademija – projekt medijske grupacije Styria namijenjen studentima, u petak 15.10. 2021. je na službenom otvorenju pozdravio polaznike i polaznice desete - jubilarne generacije.

Otkrio je tajnu svoje pobjede
Ruj. 17, 2021
GDJE JE DANAS KRUNO GALJAR, PROŠLOGODIŠNJI POBJEDNIK?

Dok su pripreme za 10. generaciju SCOOLovaca u punom jeku, popričali smo s pobjednikom devete

SCOOL2020
Ruj. 7, 2021
Osvrt na SCOOL 2020

Promjene koje su uslijed pandemije bile nužne da bi održali devetu po redu STYRIA:SCOOL Akademiju nisu utjecale na kvalitetu izvedbe. Polaznici su ostali oduševljeni svim predavanjima, a mi našim polaznicima i predavačima koji su se vrlo brzo i jako dobro prilagodili novom normalnom.