Završila je jedanaesta generacija Styria:SCOOL akademije

U 2023. godini upisana je jedanaesta generacija polaznika Styria:SCOOL akademija, a ovogodišnji program uspješno je završilo 12 studenata s čak 8 različitih fakulteta.

Proteklih tjedana polaznici su kroz više od 60 sati predavanja stjecali nova znanja i vještine koje će moći upotrijebiti u profesionalnom razvoju i budućoj karijeri. U sklopu predavanja i radionica polaznici su slušali o temama: trendovima u medijima, marketingu, prodaji, native oglašavanju, te korisničkom iskustvu u medijima, zanimanju fotoreportera, vertikalnom videu i sličnim temama.

svi.JPG


Jedna od vrijednosti akademije svakako je i job shadowing program koji daje priliku iz prve ruke doživjeti poslovni svijet i naučiti poneki trik za svoj daljnji profesionalni razvoj, a studenti su tijekom programa proveli više od 240 radnih sati u 11 odjela unutar 5 kompanija Styria Grupe.

Uz to, kroz protekla tri tjedna četvoro mentora iz različitih Styrijinih tvrtki: Večernji list, 24sata i Njuškalo vodilo je polaznike u izradi idealnog rješenja projektnog zadatka čijom prezentacijom je cjelokupni program 2023. godine priveden kraju.

Na današnjoj proslavi, uz Pub quiz natjecanje u Herald Pubu, dodijeljene su i nagrade najboljima. Najbolji projekt i prezentaciju projektnog rješenja imao je tim Orangine kojeg su činili Ivan Brnatović, Ivana Perković i Helena Šogorić, koji su i nagrađeni prigodnom timskom nagradom.

Osim najboljeg tima, na jučerašnjoj završnici projekta dodijeljene su nagrade trima najboljim polaznicima. Tako je Ivan Brdar, student Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, osvojio prvo mjesto prema ocjenama predavača, domaćina job shadowinga te stručnog žirija za ocjenjivanje projektnog zadatka. Drugo mjesto pripalo je Ani Karlić, studentici Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a treće mjesto zasluženo je osvojila Ivana Perković, studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

ini.jpg

Osim nagrada za najbolji tim i najbolje polaznice, dodijeljena je i nagrada za najSCOOLovca prema izboru polaznica SCOOL-a koju je odnijela Ivana Perković, studentica Ekonomskog fakulteta u Zagrebu ' te nagrada za najSCOOL predavača koju je osvojila Emica Elveđi iz Pixsella, koja je održala zanimljivo predavanje na temu Zanimanje fotoreporter.

emcia.jpg

Prisjetimo se, Styria:SCOOL akademija održava se od 2012. godine te studentima pruža jedinstvenu priliku da se uz vrhunske mentore okušaju u radu u medijima. Predavanja i radionice koncipirani su tako da studentima pruže stvaran uvid u sve relevantne aspekte poslovanja najveće medijske grupacije u Hrvatskoj. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se mogu studenti svih fakulteta i usmjerenja. Uz novčane stipendije, najboljima se pružaju i prilike za rad.

certi.jpg

Ususret novoj, dvanaestoj generaciji Styria:SCOOL akademije pozivamo sve zainteresirane da prate naš rad na Facebook i Instagram stranici, te se prijave kad za to dođe vrijeme.

Podijeli na