PRIJAVE OTVORENE DO 2.10.: Najboljim studentima stipendije i prilika za rad unutar Styria grupe

Dosadašnjih uspješnih deset generacija Styria:SCOOL Akademije, s ukupno više od 160 polaznika, pokazatelj su velikog interesa studenata upravo za teme kojima se program SCOOL-a bavi od samih početaka: digitalno poslovanje, marketing, prodaja i native oglašavanje, business development, korisnička iskustvo i podrška, osnove financija, izrade projektnih planova i mnoge druge… Kroz Styria:SCOOL Akademiju studenti uče od najboljih stručnjaka u medijskom svijetu, ali i od ostalih polaznika koji sa sobom donose znanja i iskustva iz različitih područja!

Interaktivna predavanja i kreativne radionice, rad na projektnom zadatku i job shadowing unutar Styrijinih tvrtki studentima omogućuje da iz prve ruke dožive poslovni svijet u praksi, ali im pruža priliku da se istaknu u područjima koja ih posebno zanimaju!

Polaznici će dobiti priliku nadograditi svoje teorijsko znanje s praktičnim iskustvom u rješavanju svakodnevnih poslovnih izazova radeći u različitim tvrtkama Styria grupe.

Akademija počinje 13.10. i traje sve do početka prosinca.

Predavanja i radionice održavaju se vikendima, dok se job shadowing – dio programa koji se odnosi na praktičan rad s mentorima, odvija radnim danima prema dogovoru.

Sudjelovanje je besplatno za sve polaznike koji se istaknu svojom motivacijom, kreativnošću i sposobnostima kroz selekcijski postupak.

PRIJAVE ZA NOVU GENERACIJU SU ZATVORENE!

Puno sreće svima!

Podijeli na