Osvrt na SCOOL 2020

SCOOL 2020

Iduća tri tjedna su ključna, covid, samoizolacija, maskice, cjepivo... Prve su asocijacije koje nam padaju na pamet kod pomisli na ozloglašenu 2020. godinu. Nama je ona imala posebne čari, a na pandemiju gledamo kao na još jedan uspješno prevladan izazov. Promjene koje su uslijed pandemije bile nužne da bi održali devetu po redu STYRIA:SCOOL Akademiju nisu utjecale na kvalitetu izvedbe. Polaznici su ostali oduševljeni svim predavanjima, a mi našim polaznicima i predavačima koji su se vrlo brzo i jako dobro prilagodili novom normalnom.

JOR_4123.width-800.jpg

Kako je to izgledalo?

Umjesto u našoj dvorani, deveta generacija SCOOL-ovaca, koja je brojila 12 polaznika, predavanjima i radionicama je prisustvovala iz udobnosti svojih domova. „Koroničnih 12“, kako su se od milja nazvali, su odslušali 12 predavanja i radionica u online obliku i tako stekli nova znanja u područjima digitalnog marketinga, korisničkog iskustva, digitalizacije u medijima te novim navikama korisnika medija. U praktičnom dijelu, polaznici su odrađivali job shadowing sa stručnjacima iz Styrije, a treći dio SCOOL-a odnosio se na izradu projektnog zadatka. Projektna rješenja timovi su izlagali pred stručnim žirijem, najbolji su osvojili nagrade, a neki i nastavili raditi u Styriji.

Untitled design (1).jpg

Daj svoj glas za STYRIA:SCOOL Akademiju

Sve promjene na novonastalu situaciju ovjekovječili smo kamerama te pretvorili u jedan kratki, ali slatki video koji smo odlučili prijaviti na natječaj People's Voice Awards. Video je dostupan na linku, a ovim te putem pozivamo da nam pružiš podršku glasanjem 😊

Untitled design (4).jpg

Što dalje?

Uskoro ponovno startamo, ovog puta još bolji, zabavniji, zanimljivi (...) s geslom „više nas ništa ne može iznenaditi“. Prati nas na društvenim mrežama i budi u toku s novostima koje donosimo na jubilarni 10. SCOOL!

Podijeli na