12. Zlatni indeks u rukama Styria grupe Hrvatska

Udruga eSTUDENT je i ove godine na dodjeli nagrada Zlatni indeks još jednom prepoznala Styria grupu u Hrvatskoj kao poslodavca koji ulaže u studente, dodijelivši joj Zlatni indeks u kategoriji Posebne nagrade povjerenstva.


Već 11. godinu za redom nagrada se dodjeljuje poduzećima koja studentima, kroz razne aktivnosti i financiranje, otvaraju mogućnosti boljeg i kvalitetnijeg obrazovanja i stvarne prakse. Glavni cilj ovoga projekta je poticanje veće prisutnosti kompanija i institucija u studentskom životu kako bi se u budućnosti podigla razina standarda studiranja.


Dodatna posebnost ove nagrade je ocjenjivanje prijavljenih kompanija koje u potpunosti vrše studenti, a čime ova nagrada dobiva još više na značaju.


Styriji Hrvatska ovo je 12. nagrada Zlatni indeks do sada, u njenih 11 godina dodjeljivanja.

ZI_1


Posebna nagrada povjerenstva upućena je tvrtkama koje su se istaknule svojim zalaganjem za kreiranje prilika pravoga iskustva za studente kojima će takve dobre prakse pomoći za bolje kotiranje na tržištu rada koje ih čeka.


Uz Styria:SCOOL Akademiju, za ovu nagradu zaslužni su i ostali projekti Styrijinih tvrtki, kao što su Hrvatska pamet Hrvatskoj i Design pattern.

ZI_2

Podijeli na