PRIJAVI SE

Odlučio si se prijaviti za 10. generaciju SCOOL-a? Na pravom si mjestu! Ovdje ti nudimo sve informacije i upute koje su ti potrebne kako bi uspješno izvršio prijavu i pridružio nam se na jedinoj medijskoj akademiji za studente.

Prijavi se na SCOOL u tri jednostavna koraka:

1. Korak: Ispuni prijavni upitnik

Putem njega želimo saznati nešto o tebi, ali nas zanima i koliko ti znaš o nama. No ne brini, smiješ prepisivati! Slobodno se posluži našim društvenim mrežama i web stranici na kojima možeš pronaći odgovore za sva naša pitanja. Za prijavni upitnik klikni OVDJE.


2. Korak: Pošalji nam svoj životopis

Zanimaju nas tvoji interesi i iskustvo, a životopis nam u tome može pomoći. Njega možeš priložiti u prijavnom upitniku ili poslati na naš službeni e-mail (scool@styria.hr).

3. Korak: Izradi kreativni zadatak na temu "Baš sam COOL, uzmi me na SCOOL"

Dajemo ti predložak praznih naslovnica i želimo da ih ispuniš sadržajem iz kojeg ćemo saznati nešto o tebi. Možeš izabrati hoće li to biti 24sata, Večernji list ili Poslovni dnevnik, no koji god da odabereš, moraš poštivati okvir naslovnice te se služiti stilom komunikacija prema kojem su ti brendovi prepoznatljivi. Probudi kreativca u sebi, složi naslovnicu čija ćeš zvijezda biti ti i uvjeri nas da si najbolji kandidat! Predloške možeš pruzeti OVDJE i poslati ih na našu službenu e-mail adresu (scool@styria.hr)

Capture1111.JPG


Bitni datumi za SCOOL 2021.:

  • 13.9. Početak prijava na Styria:SCOOL Akademiju
  • 26.9. Rok za ispunjavanje prijave
  • 27.9. - 8.10. Odabir užeg kruga kandidata i grupni selekcijski postupak
  • 11.10. Obavijest o statusu u selekcijskom postupku
  • 15.10. Početak Styria:SCOOL Akademije


Ako imaš nekih pitanja ili poteškoća s prijavom, slobodno nam se javi na mail: scool@styria.hr

Sretno!

Podijeli na

Komentari polaznika